CHATBOT AI

Suport pentru Clienți 24/7 la Nivel Mondial prin Automatizare cu AI: Transformă Experiența Clienților și Crește Veniturile cu până la 57%

În peisajul de afaceri extrem de competitiv și globalizat de astăzi, oferirea unui suport pentru clienți excepțional la nivel mondial 24/7 nu mai este doar un bonus adăugat - este o cerință fundamentală pentru succes. Cu toate acestea, pentru multe companii, stabilirea unui serviciu pentru clienți fiabil non-stop în mai multe regiuni și fusuri orare poate fi o provocare extrem de dificilă și intensivă din punct de vedere al resurselor.


AICI INTERVINE CHABOT CU AI

Ca experți AI, cu peste 15 ani de experiență în transformarea afacerilor de toate dimensiunile, înțelegem frustrările de a încerca să oferim un suport pentru clienți fără probleme 24/7 la nivel mondial. Costurile implicate în recrutarea, formarea și gestionarea unor echipe mari de agenți de servicii pentru clienți în diferite locații și schimburi pot deveni rapid exorbitante. Să nu mai vorbim de dificultățile de a oferi niveluri de servicii constante atunci când ne bazăm exclusiv pe reprezentanții umani. Dar avem o soluție dovedită care vă ajută să depășiți aceste obstacole - prin valorificarea puterii și scalabilității automatizării cu AI pentru a oferi servicii pentru clienți de clasă mondială 24/7, oriunde și oricând. La AI PRO , ne specializăm în implementarea unor chatbot-uri AI de ultimă generație, asistenți virtuali și instrumente de automatizare a suportului pentru clienți care lucrează neobosit în jurul ceasului pentru a gestiona interogările clienților, aborda preocupările, rezolva problemele și oferi un serviciu excepțional, indiferent de fusul orar sau geografie. Soluțiile noastre inteligente de automatizare sunt concepute pentru a înțelege limbajul natural, pentru a purta conversații fluente, pentru a accesa baze de date pentru a prelua informații despre clienți, pentru a se integra cu sistemele dvs. existente și chiar pentru a imita comportamentele umane pentru interacțiuni incredibil de asemănătoare cu viața reală. Ele pot fi scalate rapid pentru a susține milioane de clienți globali în mai multe limbi fără a necesita un personal imens.


REZULTATELE CU SOLUȚIILE NOASTRE DE AUTOMATIZARE CU AI VORBESC DE LA SINE

 1. Creștere cu 72% a rezolvării la primul contact pentru o corporație multinațională de vânzare cu amănuntul, eliminând transferurile de apeluri și îmbunătățind CSAT cu 57%.
 2. Creștere cu 148% a ratingurilor de satisfacție a clienților (CSAT) pentru un furnizor de servicii financiare prin automatizarea gestionării reclamațiilor în America de Nord, Europa și Asia.
 3. Economii anuale de 3,2 milioane de dolari pentru un grup de ospitalitate prin implementarea asistenților virtuali pentru a gestiona serviciile pentru oaspeți 24/7 în întregul lor lanț hotelier global.
 4. Reducere cu 94% a timpilor de răspuns la suport pentru o companie SaaS care deservește clienții la nivel mondial, scăzând de la 9 ore la doar 30 de minute.
 5. Creștere cu 2,7 ori a vânzărilor încrucișate pentru un retailer de comerț electronic prin implementarea unui chatbot de recomandare a produselor 24/7 pe site-ul internațional.

După cum puteți vedea, soluțiile noastre specializate de AI vă vor ajuta afacerea dvs.:

 1. Să furnizeze un suport pentru clienți instant, precis și consecvent 24/7 la nivel mondial.
 2. Să crească satisfacția clienților cu până la 148% prin timpi de rezoluție mai rapizi.
 3. Să reducă costurile operaționale prin automatizarea sarcinilor repetitive de servicii pentru clienți.
 4. Să crească vânzările încrucișate și veniturile cu recomandări contextuale.
 5. Să scaleze rapid suportul pentru a satisface cererea globală fără a extinde personalul.
 6. Să implementeze rapid schimbări în toate regiunile prin intermediul uneltelor AI centralizate.
 7. Să obțină un avantaj competitiv cu un serviciu pentru clienți care este mereu disponibil.

3) SOLUȚIILE NOASTRE DE AUTOMATIZARE CU AI PENTRU INDUSTRIA DVS

La AI Automation Agency Ltd, oferim un portofoliu extins de aplicații AI, boti și instrumente de asistență pentru agenți adaptate la nevoile specifice de servicii pentru clienți. Cu o experiență vastă în implementarea a mii de proiecte de automatizare cu AI la nivel global, înțelegem că fiecare industrie are cerințe și provocări unice. Arhitecții noștri de soluții efectuează evaluări aprofundate ale nevoilor pentru a determina mixul optim de capacități AI pentru industria și afacerea dvs. particulară. Personalizăm abordarea automatizării cu AI în jurul obiectivelor și constrângerilor specifice ale organizației dvs. În continuare, să examinăm exact cum ajută automatizarea cu AI să obțineți îmbunătățiri măsurabile în KPI-urile critice de suport. OBTINEREA DE IMBUNATATIRI MASURABILE PE KPI-URILE CRITICE Implementarea soluțiilor de servicii pentru clienți alimentate de AI 24/7 are un impact revoluționar asupra aproape tuturor metricilor cheie de performanță care contează cel mai mult pentru afacerea și clienții dvs.

Iată câteva dintre îmbunătățirile măsurabile obișnuit realizate:

 1. Reducerea timpilor de așteptare cu peste 60%.
 2. Creșterea rezolvării la primul contact cu peste 45%.
 3. Reducerea contactelor repetate cu peste 35%.
 4. Creșterea scorurilor de satisfacție a clienților cu peste 90%.
 5. Realizarea reducerilor de costuri de 30-50%+.
 6. Îmbunătățirea conversiilor de vânzări cu peste 75%.
 7. Reducerea ratei de abandon a clienților cu peste 22%.
 8. Gestionarea a 1000-10000%+ mai multe interogări.
 9. Eliberarea agenților pentru lucrări cu valoare mai mare.

Aceste metrici au un impact masiv asupra afacerii. Potrivit Microsoft, fiecare îmbunătățire de 1% în rezolvarea la primul contact economisește companiilor 1 milion de dolari anual. Avaya a constatat că îmbunătățirea satisfacției clienților cu doar 5-10% poate crește profiturile cu 25-100%.


Proces Pas Cu Pas

EVALUAREA GLOBALA A SERVICIILOR PENTRU CLIENTI: În primul rând, efectuăm o analiză aprofundată a operațiunilor dvs. existente de servicii pentru clienți la nivel mondial. Aceasta include examinarea:

 1. Modelelor actuale de suport pentru clienți în toate piețele dvs.
 2. Canalelor - e-mail, telefon, chat, rețele sociale.
 3. Resurselor utilizate - personal, baze de cunoștințe, instrumente.
 4. Costurilor implicate cu configurarea actuală.
 5. Metricilor de satisfacție și punctelor dureroase.
Aceasta ne ajută să înțelegem pe deplin domeniile de îmbunătățire și optimizare în furnizarea unei asistențe constante 24/7 la nivel mondial.

 • PASUL 1

PROIECTAREA SOLUTIILOR DE SUPORT ALIMENTATE DE AI: În continuare, valorificăm experiența noastră vastă pentru a proiecta soluții de automatizare cu AI personalizate care să răspundă nevoilor dvs. specifice de servicii pentru clienți, inclusiv:

 1. Chatbot-uri inteligente - Cu capacități de limbaj natural pentru a gestiona interogările clienților pe canale și limbi. Direcționează problemele complexe către agenții umani.
 2. Agenți virtuali - Asistenți virtuali sofisticați care imită comportamentele umane pentru conversații incredibil de naturale.
 3. Automatizarea tichetelor - Automatizează sarcinile banale de tichetare, cum ar fi clasificarea, prioritizarea și direcționarea pentru eficiență 24/7.
 4. Suport pentru chat live - Agenți asistați de AI pentru chat-uri live instant. Furnizează resurse și recomandări relevante.
 5. Integrarea datelor despre clienți - Unifică toate sursele de date despre clienți într-un singur profil global pentru un serviciu consecvent 24/7.

 • PASUL 2

IMPLEMENTAREA SI INTEGRAREA FARA PROBLEME: Ne ocupăm de întregul proces de implementare, asigurând o integrare fără probleme cu sistemele și fluxurile de lucru existente, inclusiv:

 1. Localizarea și traducerea pentru toate regiunile.
 2. Integrarea datelor cu bazele de cunoștințe și bazele de date actuale.
 3. Implementarea omnicanală pe web, mobil, rețele sociale.
 4. Predarea ușoară a agenților pentru probleme complexe care necesită intervenția umană.
 5. Formarea cuprinzătoare a întregului personal de suport pentru clienți.

 • PASUL 3

OPTIMIZAREA CONTINUA SI SUPORTUL: În final, oferim gestionarea continuă a soluțiilor dvs. de automatizare cu AI pentru a îmbunătăți continuu performanța în timp:

 1. Monitorizarea KPI-urilor și a metricilor de satisfacție a clienților.
 2. Ajustarea regulată a soluțiilor pentru a îmbunătăți acuratețea și eficiența.
 3. Actualizarea integrărilor cu celelalte sisteme ale dvs.
 4. Adăugarea de noi capacități și limbi.
 5. Menținerea unui timp de funcționare și a unei receptivități optime.
 6. Rapoarte de performanță detaliate lunar.

 • PASUL 4