Inteligenta Artificiala in Diverse
Domenii de Activitate

La AiPro, suntem experti in servicii de implementare a inteligentei artificiale si va putem ajuta in automatizarea proceselor din diverse domenii. Descoperiti mai jos cum inteligenta artificiala poate fi folosita cu succes in:

Automatizari pentru Industria Productiei

Automatizarea liniilor de productie

Folosind senzori de analiza a datelor si algoritmi de invatare automata, putem optimiza procesul de productie, creste eficienta si reduce erorile.

Crearea fabricilor inteligente

Integrarea robotilor cu sistemul informatic poate imbunatati si accelera productia si permite prevenirea accidentelor la locul de munca.

Automatizarea gestionarii stocurilor

Prin implementarea unor sisteme automate de supraveghere si livrare de produse, putem reduce numarul de erori si creste viteza de livrare a comenziilor.

Automatizari in Domeniul Asigurarilor

Asistenta vocala personalizata

Oferiti clientilor o experienta deosebita prin intermediul aplicatiei de asistenta vocala, care ofera raspunsuri la intrebari frecvente si asistenta personalizata.

Automatizarea procesului de evaluare a daunelor

Prin aplicarea tehnologiei de analiza a imaginilor, putem reduce timpul de procesare si de despagubire prin evaluarea mai precisa a daunelor.

Automatizarea subscrisului politei de asigurare

Permite utilizatorilor sa intre pe site, sa completeze formularul si sa primeasca o oferta personalizata in timp real cu ajutorul inteligentei artificiale.

Automatizari pentru Sectorul Financiar

Automatizarea procesului de verificare a tranzactiilor

Ofera un nivel mai mare de securitate prin filtrarea tranzactiilor suspecte si raportarea acestora.

Automatizarea procesului de evaluare a riscului

Prin analiza algoritmilor, putem evalua riscuri mai eficient si sa ajustam ratele pentru a reflecta mai bine nivelul de risc.

Platforme de investitii

Aplicatii care sugereaza potrivirea brokerilor si investitiilor in functie de obiectivele financiare si preferintele clientilor.

Asistenta virtuala pentru clienti

Cati clienti cheama in fiecare zi serviciul de asistenta a bancii sau a societatii de credit pentru a afla raspunsuri la intrebarile lor frecvente? Cu AI, se pot oferi raspunsuri rapide la aceste intrebari, primind in timp real informatione actualizata despre situatia financiara.

Automatizari pentru Sectorul Medical

Analiza imaginii medicale

Prin analiza imaginilor medicale, putem detecta boli mai devreme si sa oferim pacientilor diagnosticul si tratamentul potrivit.

Asistenta virtuala pentru pacienti

Aplicatii si asistenti virtuali pot ajuta la monitorizarea starii de sanatate a pacientului si sa sugereze solutii adecvate in timp real.

Automatizarea procesului de programare

Aplicatii de programare automate pentru pacienti, creste eficienta procesului si reduce numarul de erori umane.

Automatizari in Sectorul Comertului

Sistemul de cumparare inteligenta

Crearea unui sistem care poate sugera produsele potrivite clientului si efectuarea platii cu ajutorul aplicatiilor mobile sau a asistentilor virtuali.

Automatizarea depozitelor si livrarea

Transformarea depozitelor in depozite inteligente, care sunt controlate de senzori si roboti, permite o mare acuratete si reducerea erorilor.

Asistent virtual de cumparaturi

Asistenti virtuali care pot oferi sugestii de produse, compararea preturilor intre magazine si crearea listelor de cumparaturi.

Automatizari pentru Telecomunicatii si IT

Asistenta vocala

Asistenti vocali pentru verificarea informatiilor si efectuarea apelurilor telefonice.

Automatizarea service-ului IT

Transformarea depozitelor in depozite inteligente, care sunt controlate de senzori si roboti, permite o mare acuratete si reducerea erorilor.

Cautarea online si recomandarea de produse

Prin analizarea datelor colectate online, utilizatorilor li se pot sugera produse similare sau complementare.

Automatizari in Sectorul Comertului

BIM (Building Information Modeling)

Automatizează și integrează procesul de planificare, proiectare, construcție și administrare a clădirilor și infrastructurilor printr-un model 3D interactiv.

Droni pentru Supravegherea Șantierelor

Oferă supraveghere aeriană și documentație a progresului pe șantierele de construcție, capturând imagini detaliate și realizând măsurători precise.

Gestionarea Proiectelor cu Software Cloud

Permite coordonarea în timp real a echipelor de pe șantier, stocarea și accesul la documentație, precum și monitorizarea progresului proiectelor de construcție de oriunde.

Automatizari in Sectorul Comertului

Automatizarea prin Tablete pentru Preluarea Comenzilor in restaurante

Tabletele oferă o modalitate modernă și interactivă pentru clienți să exploreze meniul, cu imagini și descrieri detaliate. Ospătarii pot introduce comenzi rapid, eliminând nevoia de notițe scrise manual și reducând șansele de erori. Transmiterea comenzilor de pe tablete direct la bucătărie accelerează procesul de preparare și servire.

Sisteme de Management al Personalului

Sistemele automatizate pentru managementul personalului elimină ambiguitățile și erorile din programările manuale.Monitorizarea automată a check-in-urilor și check-out-urilor asigură exactitatea evidenței orei de lucru și a salarizării.Funcționalități precum generarea de rapoarte automatizate ajută la analiza performanței angajaților și la identificarea nevoilor de formare.

Camere Inteligente de Supraveghere

Monitorizează în timp real activitățile din restaurant. Detectează automat activități suspecte. Integrează funcții de înregistrare și stocare. Asigură securitatea clienților și a personalului.

Automatizari in Sectorul Comertului

Software si drone care ajută la analizarea datelor colectate de la drone specializate. Aceste drone măsoară diferite tipuri de lumină reflectate de plante. Cu ajutorul platformei, utilizatorii pot crea hărți care arată starea sănătății plantelor.

IoT în agricultură folosește mulți senzori folosiți pentru a colecta date în timp real. Fermierii depind de senzori inteligenți pentru a examina conținutul de umiditate din sol, monitorizează sănătatea animalelor și a culturilor

Roboții agricoli reprezintă o combinație de tehnologie avansată și agricultură, având scopul de a automatiza și eficientiza activitățile tradiționale de pe fermă. Aceștia pot efectua o varietate de sarcini, de la monitorizare la recoltare, și aduc numeroase avantaje industriei agricole.

Recomandam

- Finanteza Solutii de automatizare prin programe europene/nationale
- Solutii echipamente si software personaliazat
- Consultanta gratuita
Vezi ce procese poti automatiza in compania ta

Audit gratuit de către un expert

La AiPro, ne-am angajat sa automatizam si sa imbunatatim procesele pentru compania dumneavoastra. Daca doriti sa aflati mai multe despre serviciile oferite, nu ezitati sa ne contactati!